معرفی مرکز آموزش های تخصصی و کاربردی

معرفی توانمندسازی و آموزش های کاربردی

دفتر توانمندسازی وآموزش های کاربردی با نام دفتر مطالعات وآموزش نیروی انسانی از سال 1379 فعالیت خود را شروع کرد.به طوری که از سال 1380دوره های آموزشی را برای کارکنان ،اعضای هیات علمی و مدیران این دانشگاه تدارک دید.این دفتر با تدابیر معاون محترم برنامه ریزی و اموراقتصادی دانش بنیان و تاکید ریاست عالی دانشگاه مبنی بر لحاظ نمودن آموزش های تخصصی کوتاه مدت برای نهاد های دولتی ،غیر دولتی ،خصوصی و آحاد جامعه از تابستان 1394 به دفتر توانمند سازی و آموزش های کاربردی تغییر نام یافت.

چشم انداز

این دفتر در افق 1404مرکزی است پویا و فعال در ارتقا سطح دانش و مهارت های تخصصی کارکنان دانشگاه و آحاد جامعه و همچنین اولین و مهم ترین برند معتبر در بخش آموزش های کاربردی و تخصصی کوتاه مدت کشور.

اهداف و برنامه ها

*افزایش تاثیر گذاری نقش دانشگاه در ارتقای سطح دانش، مهارت و فرهنگ جامعه

*ارتقاء توانمندی نیروی انسانی متناسب با نوع کار و فعالیت

*ارتقاء سطح دانش ،مهارت وبهبود و توسعه رفتار سازمانی در دانشگاه