پرداخت الكترونيكي شهريه

پرداخت الكترونيكي شهريه:
به اطلاع دانشجويان محترم واحد ميرساند با توجه به راه اندازي سامانه پرداخت الكترونيكي شهريه از طريق كليه كارتهاي بانكي عضو شبكه شتاب من بعد از دريافت فيش واريزي دستي از دانشجويان معذوريم وهيچ گونه مسئوليتي نسبت به واريزي هاي دستي دانشجويان از طرف واحد پذيرفته نميباشد.ضمنا دانشجوياني كه پرداخت الكترونيكي مي كنند نياز به مراجعه حضوري ندارند.
مراحل پرداخت الكترونيكي:
پس ازورود به سايت دانشگاه با انتخاب گزينه" سيستم مكانيزه دانشجويي/ورودنام كاربري ورمزورود/ امورمالي/پرداخت شهريه/ بانك ملي /...
لازم به ذكر است پرداختهاي مربوط به خوابگاه وصندوق رفاه(اقساط وام وچك برگشتي) به شماره حسابهاي ذيل همچنان تا اطلاع ثانوي به طور دستي صورت مي پذيردوپس از واريز، دانشجو ملزم به ارائه فيش واريزي به دانشگاه يا صندوق رفاه ميباشد وهرگونه پرداخت شهريه ثابت يا متغير به حساب خوابگاه يا صندوق رفاه قابل قبول نبوده وبه هيچ عنوان مبلغ به حساب شهريه منظور نمي گردد.

(1)شماره حساب خوابگاه : 0105530012004   بانك ملي  بنام خوابگاه دانشگاه آزاد ابركوه
(2)شماره حسابهاي صندوق رفاه:
- جاري سيبا  0105442562000    بانك ملي بنام صندوق رفاه دانشگاه آزاد ابركوه
- جاري جام    77/859376              بانك ملت بنام صندوق رفاه دانشگاه آزاد ابركوه

راهنمای پرداخت شهریه اینترنتی

نحوه پرداخت شهریه:

• پس از انتخاب واحد اینترنتی  (مبلغ قابل پرداخت )‌را از طریق اینترنت بصورت الکترونیکی واریز نمایید . ( از طریق لینک ثبت نام > امور مالی > پرداخت شهریه )

• با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پرداخت الکترونیکی شهریه از طریق وب سایت دانشگاه از طریق  همکاری بانک ملی  میسر بوده و نیازی نیست کارت به نام خود دانشجو باشد.

توجه مهم:

1-       دانشجویانی که پرداخت الکترونیکی شهریه خود را از طریق بانک ملی انجام می دهند حتما دکمه (بازگشت به صفحه پذیرنده )‌را کلیک نمایند در غیر اینصورت مبلغ واریزی از حساب دانشجو کسر نگردیده و دانشجو همچنان بدهکار باقی خواهد ماند. چنانچه بنا به هر دلیل مبلغ واریزی از حساب کسر گردیده اما از مبلغ شهریه کم نشده باشد به لینک (برگشت ناموفق) مراجعه نموده و روی آن کلیک نمایید.

2-       دانشجویانی که پرداخت خود را بصورت اینترنتی انجام می دهند، چنانچه مبلغ واریزی از حساب آنها کسر گردیده و از مبلغ شهریه آنها کسر نگردیده و همچنان بدهکار می‌باشند، ‌اگر پس از 24 ساعت مبلغ به حساب اولیه آنها برگشت داده نشد به امور مالی دانشگاه مراجعه نمایند.

3- اطلاعات لازم جهت پرداخت :

-          شماره 16 یا 19 رقمی روی کارت

-    رمزاینترنتی کارت (رمز دوم) :‌ که می بایست قبلا از طریق دستگاه خودپرداز نسبت به تعریف آن اقدام نموده باشند.

-          شماره CVV2 :‌شماره 4 رقمی در پشت کارت.

7859915کل بازدیدهاmod_vvisit_counter